High Protein Iced Coffee

Print
012_EU_HighProteinIcedCoffee_LatteMacchiato_250px

Descrierea produsului:
Pentru toți iubitorii de cafea, învingătorii, visătorii cu deadline-uri strânse și exploratorii: asta este pentru voi!
Poate fi o provocare să găsești o băutură iced coffee mai sănătoasă care să nu fie încărcată cu zahăr, grăsimi sau calorii, dar care să aibă un gust uimitor.
Am folosit două ingrediente pe care le cunoaștem și le iubim cu toții - proteina și cafea- și le-am amestecat pentru a obține o băutură revigorantă delicioasă!

BENEFICII PRINCIPALE:
High Protein Iced Coffee este un amestec special de boabe de cafea 100% Robusta espresso și conține 15g de proteine din zer, cu un gust autentic și îndrăzneț, care nu îți va compromite obiectivele nutriționale.
15g de proteine din zer per porție
80mg de cafeină per porție
Doar 80kcal per porție
Conținut scăzut în grăsimi
Potrivit pentru vegetarieni
Fără zahăr adăugat
Nu conține coloranți sau conservanți
Boabe adevărate de cafea pentru un gust autentic de cafea
Cu doar 80kcal per porție, amestecul nostru de cafea și proteine ​​vă poate ajuta să țineți pasul cu toate aventurile vieții, fără a vă compromite obiectivele de nutriție!
Cu noi alături, ajungi mai departe

MOD DE UTILIZARE
High Protein Iced Coffee poate fi savurat acasă sau pe drum, ca si gustare atunci când ai nevoie mai mult. Este o băutură perfectă pentru dimineață sau după-amiază.
Umple shaker-ul cu 250ml de apă rece. Adaugă 2 măsuri de High Protein Iced Coffee. Agită bine și toarnă apoi peste gheață.
Dacă nu ai un shaker, folosește blender-ul la o viteză mică pentru 5 secunde. Savurează acest produs în cadrul unei diete variate și echilibrate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.


#011K - High Protein Iced Coffee - Mocha
#012K - High Protein Iced Coffee - Latte Macchiato

 Comandă acest produs de la un Membru Herbalife  ro-RO | 11.08.2020 14:45:18 | NAMP2HLASPX01