Formula 1 Noua Generație

Formula 1 Noua Generație

Formula 1 Noua Generație

 • Micul dejun stimulează metabolismul. Când te trezești, concentrațiile de glucoză din sânge sunt scăzute și corpul tău are nevoie de un mic dejun sănătos pentru a avea suficientă energie pe durata zilei.
 • Noua generație de shake-uri Formula 1 conține 25 de vitamine și minerale, cum ar fi magneziul, care contribuie la metabolismul energetic normal, sprijinind stilul tău de viață activ și obiectivele de scădere în greutate* în timpul micului dejun, prânzului și a cinei.
 • Noua generație de shake-uri Formula 1 are la bază un amestec perfect de proteine, fibre, vitamine și minerale de înaltă calitate și îți oferă un preț avantajoș și nutriție excelentă într-un shake delicios. Nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor! Formula 1 oferă un produs avantajos, gust și nutriție, totul într-un shake. Cu un amestec perfect de proteine de înaltă calitate, fibre, vitamine și minerale, nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!
 • Obține nutrienții de care are nevoie corpul tău, fără să renunți la preferințele tale sau cerințele impuse de dietă. Shake-ul F1 este produs din ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, coloranți și arome artificiale.
 • Bogat în proteine care contribuie la creșterea masei musculare, Formula 1 este un înlocuitor de masă care conține micro și macro nutrienți esențiali și extracte din plante.
 • Savurează shake-ul Formula 1 ca un mic dejun nutritiv, prânz sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și un control eficient al greutății corporale*.
 • Shake-ul Formula 1 conține 25 de vitamine și minerale, inclusiv vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
Disponibil în 10 arome:

#4462 Banană - Noua generație F1
#4465 Café Latte - Noua generație F1
#4471 Mentă&Ciocolată - Noua generație F1
#4464 Aromă de măr - Noua generație F1
#0141 Vanilie
#0142 Ciocolată
#0143 Căpşune
#1171 Cappuccino
#0146 Frişcă şi fursecuri
#2790 Măr caramelizat şi scorţişoară
#2100 Zmeura şi Afine

Beneficii Principale

 • 222 kcal per porție
 • 18g de proteine per porție, care contribuie la creșterea masei musculare
 • 4g de fibre per porție
 • conține cel puțin 38% din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale per porție, inclusiv crom care ajută la menținerea nivelului normal al concentrațiilor de glucoză din sânge
* Ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, fără coloranți, cu aromă naturală
*Susținut științific: studiile clinice arată că înlocuirea unei mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă contribuie la menținerea greutății după pierderea în greutate.

Cum te poate ajuta?

Savurează shake-ul Formula 1 în fiecare zi, echivalent cu o masă nutritivă. Agită ușor recipientul înainte de fiecare utilizare. Amestecă două linguri (26 g) de pudră cu 250 ml de lapte rece, semidegresat (1,5 % grăsime). Savurează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

* Pentru controlul greutății: Substituirea a două mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu înlocuitori de masă contribuie la pierderea în greutate.
* Pentru o alimentație echilibrată și menținerea greutății: Substituirea unei mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masa, contribuie la menținerea greutății corporale după pierderea în greutate.

** F1 cu aromă de Măr conține arome artificiale
** F1 cu aroma de Mentă & Ciocolată conține coloranți artificiali

 Comandă acest produs de la un Membru Herbalife ro-RO | 13.11.2019 09:46:07 | NAMP2HLASPX01